Even heerlijk tot jezelf komen
 Bij Momento kun je terecht voor verschillende massages en behandelingen. Er kan gekozen worden uit bijvoorbeeld Acces Bars behandeling, diverse massages; zoals energetisch, ontspannend, mano, hand of voet massage. 

Daarnaast biedt Momento speciaal voor dames een Lomi Lomi (Hawaiaanse techniek) massage.

Naast verschillende massages om tot rust te komen, kun je ook terecht voor een verzorgende pedicure behandeling. 
Kies voor Momento en gun jezelf het moment om even helemaal tot jezelf te komen.Acces bars

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen. In het Engels vertaald zijn dat Bars. De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken een gedurende tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.


Lomi Lomi
Deze vorm van massage is een diepwerkende, vloeiende massage, die gericht is op ontspanning en herstel. Het verbindt lichaam, geest en gevoel en brengt deze weer in balans. Het heeft een diepe werking op de ontspanning van de spieren, het zenuwstelsel en het activeert het lymfesysteem. Aanwezige stress kan zo makkelijk worden losgelaten.


Energetische massage
Tijdens een energetische massage worden niet alleen de spieren los gemaakt, maar wordt de gestagneerde energie in het lichaam in beweging gebracht waardoor het systeem weer in balans kan komen. Dit kan doormiddel van reiki en de door de  chakra's te openen. De massage zal je helpen om dichter bij je eigen gevoel te komen en in diepe ontspanning in je lichaam te komen.


Mano massage
Bepaalde delen van het lichaam kunnen pijn of spanning ondervinden omdat op die plaatsen knelpunten (blokkades) aanwezig zijn. Met de duimen of de handpalmen wordt het ‘knelpunt’ behandeld, een plek waar de energie niet vrijuit kan stromen. Door te kloppen, te wrijven of te drukken komt de energie weer vrij.


Hand of voet massage

Deze massages zijn heel laagdrempelig maar zeer effectief. De ontspanning werkt op het hele lichaam door. Het is een mooie manier om kennis te maken met massage.


Pedicure
Een goede pedicure kan heel ontspannend zijn. Het helpt stress te verlichten en kan therapeutisch werken. Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Gezonde voeten zijn van vitaal belang voor onze algehele gezondheid, dus verwaarloos ze niet.